INTENSIU

DANSA URBANA

 


 


Packs de ball estiu 2021!

Balaguer

 


 

 


 


La nostra escola segueix, des de fa 17 anys, el mètode d’ensenyança del ballet clàssic de la Royal Academy of Dance de Londres. Comptem amb dues professores titulades per la Royal: Montse Miret i Marina Kornilova


Què és la Royal Academy of Dance?
L’any 1920, cinc de les figures més importants de la dansa, van decidir crear una Associació de professors de dansa amb l’objectiu de millorar l’ensenyament del Ballet Clàssic. La Reina Isabel II és actualment la patrona d’aquesta institució.


Tot i haver nascut al Regne Unit, la Royal Academy of Dance treballa en cinquanta països, és l’organisme reconegut que més alumnes examina al voltant del món.
Els seus objectius són mantenir el bon nivell en l’ensenyament de la dansa i també millorar-lo i actualitzar-lo. Els professors titulats tenen l’obligació de dur a terme una formació continuada.


La formació dels alumnes de dansa no es pot deixar en mans de qualsevol, ja que els cossos dels infants encara no están totalment formats, i un mal ensenyament pot fer perillar la seva integritat física.


La titulació de la RAD ofereix el reconeixement de la major distinció de ballet del món. Les seves qualificacions están plenament acreditades per les autoritats reguladores del Regne Unit. La RAD envia examinadors per a qualificar als alumnes de diferents nivells i posteriorment envia directament als professors les qualificacions des de Londres (diploma, informe i medalla).


El mètode d’estudis de la RAD està dissenyat pel progrés en la dificultat d’un grau a l’altre.

 

El Pla d’exàmens per Graus consta de 8 cursos o graus, que treballen la tècnica de la barra i el centre, a més del Free Movement i la Charácter Dance.


El Pla de Grau Superior prepara als alumnes per a una carrera professional. I consta de 5 Graus:


-Intermediate Foundation
-Intermediate
-Advanced Foundation
-Advanced 1
-Advanced 2


La nostra escola ja fa anys que examina alumnes amb uns bons resultats. Es tracta d’un repte més per a ells que és divertit i motivador, i que posa una mica més en valor la feina que fan durant els seus anys com a estudiants de dansa.

 


Packs de ball estiu 2021!

Mollerussa

 


 

 


Subcategorías

Joomla templates by a4joomla